SpangaS is elke schooldag om 19.00 te zien op Zapp! {#emotions_dlg.dansen}

Maandag 19 mei
Bodil baalt als haar stiefzusje Esmee misschien blijft zitten. Raaf heeft een goed gesprek met zijn vader. Renée schrikt als meer dan honderd mensen naar het geheime schoolfeest willen komen. Miss Madge vraagt Aldert om de reservesleutel van school. 

Dinsdag 20 mei
Renée en Charley besluiten het geheime feest af te lasten en verspreiden dit via social media. Miss Madge hoort dat de reservesleutel kwijt is en geeft de opdracht alle sloten te vervangen. Eman voorkomt dat dit gebeurt. Meral vervult de laatste opdracht van het 50-dingen-lijstje.

Woensdag 21 mei
Alle leerlingen van het Spangalis College krijgen te horen of ze over zijn. Miss Madge sluit het schooljaar af. Zodra de school is afgesloten, sluipen een aantal leerlingen naar binnen. Onder leiding van Charley en Renée wordt de kantine omgebouwd tot dansvloer met Deef als DJ.

Donderdag 22 mei
Jill en Raaf lopen elkaar steeds mis op heeft schoolfeest. Bodil maakt het goed met haar stiefzusjes. Renée is in paniek als het feest helemaal uit de hand loopt doordat er plotseling te veel ongenodigde mensen naar school komen.

Vrijdag 23 mei
Deef wordt de held van het feest als hij de indringers wegstuurt. Daarna gaat het feest verder. Eindelijk dansen Raaf en Jill met elkaar... totdat Miss Madge terug naar school komt! Madge is stomverbaasd als ze Eman op het schoolplein tegenkomt. 

terug
 
NCRV Zapp

Home About Nieuws Klets mee Profielen & Profielen Prijsvragen Uitzendingen Testen Extra Flip Tobias Jole Fay Nassim Barry Irmak Lana Luxor Avalanche