SpangaS is elke schooldag om 19.00 te zien op NPO Zapp! {#emotions_dlg.dansen}

Maandag 15 september
Meral heeft spijt van de ruzie met haar ouders. Eman krijgt van Miss Madge een extra taak om de school beter te leren kennen. Tinco en Nenet vertrouwen elkaar steeds meer toe. Charley is verbaasd als Juliette haar terecht wijst. Marie de Wind raakt overstuur tijdens de les. 

Dinsdag 16 september
Raaf en Abel ontdekken dat Marie de Wind als leerling op het Spangalis College heeft gezeten, maar een rot tijd heeft gehad. Eman heeft wegwijzers gemaakt om de route binnen school duidelijker te maken, maar Renée verpest het.

Woensdag 17 september
De meisjes in de klas vinden Juliette een jongensgek. Tinco komt te laat in de les en krijgt straf van zijn vader. Raaf overhandigt namens de hele klas aan Marie de Wind een bijzondere verrassing. Meral kookt voor haar ouders.

Donderdag 18 september
Raaf en Abel proberen indruk te maken op Juliette. Tinco vraagt aan zijn vader of Nenet mag komen eten. Raaf is het niet eens met Damstra en loopt de les uit. Abel wil samen met Juliette relaxen, maar krijgt de kans niet. 

Vrijdag 19 september
Aldert is gefrustreerd dat de schoolbel nog steeds niet is gerepareerd. Tijdens de opening van de nieuwe schoolkantine hangt Raaf de windmobiel op, die symbool staat voor het anti-pest-beleid van het Spangalis. Eman en Lef geven een rondleiding door school.

 

 

 


terug
 
NCRV Zapp
Login
Wachtwoord vergeten

Home About Nieuws Klets mee Profielen & Profielen Prijsvragen Uitzendingen Testen Extra Flip Tobias Jole Fay Nassim Barry Irmak Lana Luxor Avalanche