SpangaS is elke schooldag om 19.00 te zien op NPO Zapp! {#emotions_dlg.dansen}

Maandag 20 april
Het is Rode Harendag vandaag. Voor een filmpje interviewt Eman alle docenten en zoveel mogelijk leerlingen. Tinco en Lilian zijn verliefd op elkaar. De vader van Raaf krijgt een speciaal aanbod via zijn werk.

Dinsdag 21 april
Raaf is een paar dagen alleen thuis. Charley start fanatiek met het organiseren van een schoolfeest voor het huwelijk van Jochem en Frits. Eman vraagt of hij Charley mag helpen. Tinco is kwaad op zijn vader.

Woensdag 22 april
Marie de Wind geeft een nieuwe opdracht om een opstel te schrijven. Raaf is enthousiast. Charley valt uit tegen Juliette. Meral baalt omdat ze nog steeds op krukken moet lopen. Eman bluft dat hij een boot kan regelen.

Donderdag 23 april
Tinco schaamt zich voor zijn ouders tegenover Lilian. Raaf verslaapt zich en komt te laat op school. Meral mag zonder krukken lopen. Abel maakt weer een gek apparaat in het kader van zijn uitvindingen. Bodil neemt het op voor haar stiefzussen. 

Vrijdag 24 april
Meral stort bijna in van alle inspanningen. Juliette vraagt haar moeder te helpen met kleding maken. Tinco en Lilian krijgen een momentje voor zichzelf in het huis van Raaf. Renée stuurt al fietsend een sms en fietst door als er vlak achter haar een botsing met een auto gebeurt.

terug
 
NCRV Zapp
Login
Wachtwoord vergeten

Home About Nieuws Klets mee Profielen & Profielen Prijsvragen Uitzendingen Testen Extra Flip Tobias Jole Fay Nassim Barry Irmak Lana Luxor Avalanche