SpangaS is elke schooldag om 19.00 te zien op Zapp! {#emotions_dlg.dansen}

Maandag 14 april
Charley en Tinco krijgen steeds meer hulp van vrijwilligers. Ondanks het succes wordt Tinco toch boos op Charley. Eman en Meral proberen geen ruzie te krijgen, maar worden het steeds niet eens met elkaar. Bodil ontwerpt iets moois van upcycle-materiaal. 

Dinsdag 15 april
Tinco verbreekt de samenwerking met Charley. Bodil gaat Charley juist helpen. Als Jill en Raaf  lol hebben, kijkt Abel jaloers toe. Eman moet van Meral meewerken aan het upcycle-project, terwijl hij eigenlijk liever met Deef en Renée mee wil doen.

Woensdag 16 april
Charley verzint iets om meer vrijwilligers te werven. Bodil baalt als haar stiefzussen nu wel komen helpen. Raaf heeft als enige de schrijfopdracht van Mokketier gemaakt. Jill heeft het moeilijk met Abel en met haar broer.

Donderdag 17 april
Dankzij Deef en Renée krijgt Eman een idee voor het upcycle-project. Bodil is haar stiefzussen te slim af, maar niet voor lang. Jill ontloopt Abel totdat Abel een mooi verhaal aan haar voorleest. Ze maken het goed. 

Vrijdag 18 april
Bodil en Meral zijn het niet eens met Charleys aanpak en gaan staken. Eman maakt per ongeluk het elektrische voertuig van Deef en Renée kapot. Raaf krijgt de hele klas zover om samen het langste verhaal ooit te schrijven.

terug
 
NCRV Zapp

Home About Nieuws Klets mee Profielen & Profielen Prijsvragen Uitzendingen Testen Extra Flip Tobias Jole Fay Nassim Barry Irmak Lana Luxor Avalanche