SpangaS is elke schooldag om 19.00 te zien op NPO Zapp! {#emotions_dlg.dansen}

Maandag 1 september
Leerlingen zoeken en vinden het nieuwe gebouw van het Spangalis College. Traditiegetrouw opent Miss Madge het schooljaar met een speech. Deze keer roept ze de leerlingen op om te helpen met inrichten van de klaslokalen. Tinco ontmoet een leuk meisje.

Dinsdag 2 september
Lef, een nieuwe jongen in de klas bij Eman, daagt Eman onmiddellijk uit. Tegen de leraren doet Lef echter heel braaf en dat begrijpt Eman niet. Eman mist zijn maatje Deef. Juliette, een nieuw meisje op school, weet niet weet niet in welke klas ze hoort te zitten. Charley helpt haar.

Woensdag 3 september
Nieuwe lerares Marie de Wind doet haar best om populair te zijn, maar Eman neemt haar in de maling. Tinco denkt dat hij het verpest heeft bij Nenet. De schoolbel is nog steeds van slag en de school is kaal en saai ingericht. Aldert kan niet wennen aan het nieuwe gebouw. Charley heeft een voorstel om de klaslokalen gezelliger te maken.

Donderdag 4 september
Charley heeft ruzie met Miss Madge. Ook Miss Madge heeft moeite haar draai te vinden op de nieuwe locatie van het Spangalis College. Bodil wil Eman verrassen en Tinco krijgt een leuke uitnodiging van Nenet. Renée en Lef ontdekken bij toeval een geheime ruimte achter een deur.

Vrijdag 5 september
Raaf en Abel ontdekken ook de geheime ruimte, maar Renée en Lef willen de ruimte voor zichzelf houden. Eman houdt zich groot als hij zegt dat hij Deef niet mist, maar is dolblij als Deef, als verrassing, plotseling voor zijn neus staat.


terug
 
NCRV Zapp
Login
Wachtwoord vergeten

Home About Nieuws Klets mee Profielen & Profielen Prijsvragen Uitzendingen Testen Extra Flip Tobias Jole Fay Nassim Barry Irmak Lana Luxor Avalanche