SpangaS is elke schooldag om 19.00 te zien op NPO Zapp! {#emotions_dlg.dansen}

Maandag 15 december
De leerlingen kunnen bijna niet geloven dat Aldert zomaar weg is. Eman neemt een aantal taken over van Aldert. Raaf moet bij Miss Madge langskomen omdat hij dreigt te blijven zitten. Meral merkt dat er vreemd op haar wordt gereageerd op school.

Dinsdag 16 december
Abel en Raaf zijn vol van hun aanstaande wintersport, maar Raaf baalt wel dat hij moet leren tijdens de vakantie. Charley probeert te helpen bij de strijd tussen Jurriaan en Tinco, maar het werkt averechts. Eman krijgt per ongeluk de herkansingen in zijn bezit.

Woensdag 17 december
Tinco wil ziek thuis blijven, maar dat mag niet van zijn vader Reggy. Bodil ontwijkt Meral. Renée brengt Meral op het idee om een pruik van haar eigen haar te laten maken. Charley’s goede bedoelingen voor Jurriaan lopen totaal uit de hand.

Donderdag 18 december
De tijdelijke conciërge Frits van Veen is veel strenger dan Aldert. Hij maakt gelijk ruzie met Eman, Meral en Lef. Jochem Damstra komt er net niet achter dat Raaf de herkansingen in zijn bezit heeft, maar Frits van Veen wel. Eman heeft last van zijn geweten.

Vrijdag 19 december
Raaf krijgt straf van Miss Madge. Meral en Leah hebben een goed gesprek samen. Eman gaat naar Miss Madge. Leerlingen doneren hun haar aan Meral dankzij de oproep die Bodil heeft geplaatst. Meral reageert veel te fel op Bodil, maar heeft direct spijt. 


terug
 
NCRV Zapp
Login
Wachtwoord vergeten

Home About Nieuws Klets mee Profielen & Profielen Prijsvragen Uitzendingen Testen Extra Flip Tobias Jole Fay Nassim Barry Irmak Lana Luxor Avalanche