SpangaS is elke schooldag om 19.00 te zien op Zapp! {#emotions_dlg.dansen}

Maandag 21 april
Charley heeft het moeilijk en vraagt Tinco om zijn hulp. Raaf is druk bezig met het langste verhaal. De onderbouwers presenteren hun ideeën in de les van Berna van der Laken. Eman rijdt stiekem een stukje in het elektrische voertuig van Deef en Renée en botst tegen een geparkeerde auto.

Dinsdag 22 april
Madge blijkt schade te hebben aan haar auto. Eman  doet alsof hij nergens vanaf weet, maar wordt betrapt door Meral. Jill helpt enthousiast mee met Raaf en het langste verhaal. Abel heeft het daar moeilijk mee. 

Woensdag 23 april
Dankzij Tincos hulp gaat het weer goed met de upcycle-productie. Meral is trots op Eman. Abel bespiedt Jill en Raaf en wordt betrapt door de broer van Jill.

Donderdag 24 april
Charley en Tinco hebben hun goede doel behaald en zijn trots als Miss Madge hen in het zonnetje zet. Jill komt er achter dat Abel haar heeft bespiedt. Eman is eerlijk tegen Miss Madge maar is verbaasd door haar reactie.

Vrijdag 25 april
Mevrouw Mokketier betrekt de onderbouwers ook bij het schrijven van het langste verhaal. De hele school werkt mee om een record te halen. Jill weet zich geen raad met Abel. Abel heeft een verrassing voor Jill, maar is het te laat?

terug
 
NCRV Zapp

Home About Nieuws Klets mee Profielen & Profielen Prijsvragen Uitzendingen Testen Extra Flip Tobias Jole Fay Nassim Barry Irmak Lana Luxor Avalanche