SpangaS is elke schooldag om 19.00 te zien op NPO Zapp! {#emotions_dlg.dansen}

Maandag 29 september
Tinco schrikt als Nenet een onvoldoende heeft gehaald en daarom van school moet. Nenet weet een oplossing. Meral heeft nog steeds pijn in haar been, maar wil niet naar de dokter. Abel gaat een weddenschap aan met Owen.

Dinsdag 30 september
Tinco kan niet geloven dat Nenet naar een internaat moet en ze elkaar nooit meer zullen zien. Eman heeft geen idee wat hij moet doen voor het gamifaction-project van Reggy. Raaf wil bewijzen dat Charley mensen zenuwachtig maakt.

Woensdag 1 oktober
Nenet mag op school blijven dankzij Tinco. Abel komt op een idee om zo min mogelijk stappen te zetten waardoor hij de weddenschap hoopt te winnen. Maar zijn idee is niet ongevaarlijk. Charley baalt van de stresstest.

Donderdag 2 oktober
Eman doet er alles aan dat Aldert op school wil blijven. Tinco schrikt als Miss Madge vraagt naar het proefwerkcijfer van Nenet. Het doolhof van Bodil en Meral is niet op tijd af voor de expositie. Meral heeft hevige pijn in haar been en veroorzaakt een ongeluk.

Vrijdag 3 oktober
Meral wil niet dat Jochem Damstra haar vader belt, maar Damstra doet het toch. Het doolhof wordt hersteld, de expositie wordt geopend. Eman onthult zijn idee. Conciërge Aldert is blij verrast als alle leerlingen plotseling voor hem gaan zingen.

 

 

 

 


terug
 
NCRV Zapp
Login
Wachtwoord vergeten

Home About Nieuws Klets mee Profielen & Profielen Prijsvragen Uitzendingen Testen Extra Flip Tobias Jole Fay Nassim Barry Irmak Lana Luxor Avalanche