SpangaS is elke schooldag om 19.00 te zien op NPO Zapp! {#emotions_dlg.dansen}

Maandag 20 oktober
Juliëtte heeft ook een app ontwikkeld voor haar smartbril en hoopt daarmee te winnen van Abel. Abel is verliefd op Kirsten. Meral krijgt de uitslag van haar scan. Raaf neemt zich voor via een proefrechtszaak te bewijzen dat hij gelijk heeft.

Dinsdag 21 oktober
Meral is erg moe en wil het nieuws over haar ziekte aan niemand vertellen. Alleen de leraren op school weten het. Juliette werkt samen met Charley voor hun cosmeticalijn. Kirsten en Nenet werken samen om de Bijenstichting uit te breiden en checken de rekening.

Woensdag 22 oktober
De smartbril van Abel is plotseling kwijt. Meral heeft een gesprek met Miss Madge en verzint een smoes tegenover haar vriendinnen. Renée baalt dat ze niet kan zwemmen. Raaf zoekt mensen voor zijn proefrechtszaak.

Donderdag 23 oktober
Abel denkt dat Juliëtte zijn bril heeft gejat. Tijdens de dramales van Reggy speelt Meral een sterfscène na. Reggy heeft het moeilijk, maar de klas lacht om Meral.

Vrijdag 24 oktober
Tinco staat onder druk van Nenet de boekhouding af van hun bijenstichting. Nenet is iets van plan. Meral moet weer naar het ziekenhuis en wil niet dat haar vrienden mee gaan. Eman vindt Lef een sukkel en Bodil probeert een onleesbare taal te ontcijferen.

 

 

 

 


terug
 
NCRV Zapp
Login
Wachtwoord vergeten

Home About Nieuws Klets mee Profielen & Profielen Prijsvragen Uitzendingen Testen Extra Flip Tobias Jole Fay Nassim Barry Irmak Lana Luxor Avalanche