SpangaS is elke schooldag om 19.00 te zien op NPO Zapp! {#emotions_dlg.dansen}

Maandag 27 oktober
Charley en Juliette mogen op school werken aan hun cosmeticalijn. Juliette wordt het gezicht van de filmpjes die ze gaan maken. Bodil belt met de moeder van Meral terwijl Meral net geopereerd is zonder dat Bodil dat weet.

Dinsdag 28 oktober
Meral moet nog een dagje thuis blijven. Raaf mag vandaag zijn rechtszaak houden op school. Eman en Lef willen weten van wie de smartbril is die ze hebben gevonden. Renée heeft pijnlijke borsten.

Woensdag 29 oktober
Dankzij Eman en Lef krijgt Abel zijn smartbril terug. Renée heeft een angstdroom. Meral wil haar huiswerk maken, maar kan zich niet concentreren. Raaf hoort de uitslag van zijn rechtszaak.

Donderdag 30 oktober
Abel maakt het uit met Kirsten. Charley en Juliette krijgen veel opdrachten en werken hard aan hun cosmeticaproducten. Renée laat zich overhalen een BH te kopen, maar baalt ervan. Tinco is trots op Nenet, maar Abel twijfelt aan de goede bedoelingen van Nenet.

Vrijdag 31 oktober
Meral ontcijfert de onleesbare letters in de kaart van Bodil. Tinco is verbijsterd als de rekening van de bijenstichting is leeggeplunderd en gaat ten einde raad naar Miss Madge, maar daar ziet hij Nenet huilend zitten. Renée wil niets met meidendingen te maken hebben.

 

 

 

 


terug
 
NCRV Zapp
Login
Wachtwoord vergeten

Home About Nieuws Klets mee Profielen & Profielen Prijsvragen Uitzendingen Testen Extra Flip Tobias Jole Fay Nassim Barry Irmak Lana Luxor Avalanche