SpangaS is elke schooldag om 19.00 te zien op NPO Zapp! {#emotions_dlg.dansen}

Maandag 23 maart
Meral krijgt goed nieuws van de dokter en krijgt een verrassing van haar klasgenoten. Lef is hyper en wild na het bericht over zijn vader. Juliette wordt uitgemaakt voor slet.

Dinsdag 24 maart
Raaf wordt betrapt bij een supermarkt. Lef gedraagt zich onredelijk en krijgt straf. Juliette wordt mee uit gevraagd door Nolan.

Woensdag 25 maart
Meral heeft een moeilijke dag, maar probeert positief te blijven. Raaf wil meer geld voor zijn reis verdienen. Bodil is blij met een compliment van dramadocent Reggy Benoît. Juliette krijgt nog meer kritiek over haar date met Nolan.

Donderdag 26 maart
Raaf maakt en verkoopt salades om geld te verdienen, maar Miss Madge steekt er een stokje voor. Lef baalt als hij het goed wil maken met Renée, maar zij geen zin in hem heeft. Juliette vindt een vervelend berichtje in haar kluis.

Vrijdag 27 maart
Juliette is nerveus voor haar spreekbeurt. Lef heeft spijt. Niemand heeft tijd om bij Meral langs te gaan. Raaf heeft een idee om te voorkomen dat er zoveel eten weg wordt gegooid.

terug
 
NCRV Zapp
Login
Wachtwoord vergeten

Home About Nieuws Klets mee Profielen & Profielen Prijsvragen Uitzendingen Testen Extra Flip Tobias Jole Fay Nassim Barry Irmak Lana Luxor Avalanche