Mijn vader... | 22 december 2010
Ik heb mijn 'zogenaamde' pa gezocht via internet. Lowie Gommers. Mijn vader. Ten minste, technisch gezien. Hij is er nooit voor me geweest.

Maar zou ik hem willen zien? Zou hij mij willen zien? Zal mam hem willen zien? Ik denk van niet... maar: het is en blijft mijn vader. Dus eigenlijk ben ik ook wel nieuwsgierig wat voor man het is.


 
 

Blogs

 
Bijna klaar voor de verhuizing | 18 juli 2012
Top jongens! De verhuizing komt in zicht. Volgende week gaan we. Alles is zo goed als ingepakt. In het nieuwe huis hoeven we bijna niets meer te doen. We kunnen er zo in!

Ik ga mijn vrienden wel missen hoor. En pa. Maar ik heb ook goede dingen om naar uit te kijken. Zoals de sportopleiding en het inrichten van mijn nieuwe kamer. Deze week nog maar veel leuke dingen doen met iedereen!

Greetz Stan de MAN

Lees meer
Sportopleiding gevonden! | 3 juli 2012
Ha! Ik heb me ingeschreven voor de sportopleiding! Nu nog wachten op dat ik word aangenomen. Een combinatie van leren en sporten, te gek! Heb er zin in. Zit er dus toch nog een groot voordeel aan de verhuizing... Wie weet kan ik van mijn hobby mijn beroep maken. Ik ga er keihard aan werken!

Hoe is met jou? Groetjes!

Sten de men

Lees meer
Thuis! | 26 juni 2012
Thuis! Ik ben er weer hoor jongens . Het was, ondanks alles, een vette vakantie. Lekker gekampeerd met mam. We hebben een lange terugreis gehad, dus ik ga even onderuit op de bank. Pa zo maar eens bellen wat de plannen zijn voor onze vakantie samen . Maar dat duurt nog een paar weekjes. In m’n vrije dagen ga ik maar met Tinc afspreken. Ohnee, die is natuurlijk op vakantie… dûh. Ohnee wacht ik vergeet je iets heel belangrijks te vertellen! Ik ga opzoek naar een sportopleiding. Ja toch! Nu ik wegga van het Spangalis, wil ik verder kijken voor iets wat goed bij me past. Ik hou je op de hoogte! LaterZZZzzzz

Lees meer
Ik weet wat ik ga doen | 22 juni 2012
Ik ben erover uit. Ik heb lang met mam gekletst gisteravond. Ze wist dat ik heel erg met de verhuizing zat, toen hebben we samen een lijstje met voor- en nadelen van de verhuizing gemaakt. Het grootste voordeel is natuurlijk dat ik met mam ben, een eigen kamer heb en een huis (bij pa krijg ik vast een auto om in te leven haha).  Het grootste nadeel is dat ik ver weg van pa woon, mijn vrienden moet missen en van het Spangalis af moet. Maar ik weet wat ik ga doen. Ik ga met mam mee. Pa was blij voor me.

We genieten nu nog een paar dagen op de camping in Duitsland en begin volgende week gaan we naar huis. Dan help ik mam met het regelen van heel veel dingen, het zoeken van een huis én een school voor mij. Ik hou je op de hoogte!

ps. Hoe is jouw vakantie? Laat het me weten oke? Ik ben benieuwd!

Groetjes Stan

Lees meer
Vorige pagina   1    2    3    4    5 . . . .   45 
NCRV Zapp

Home About Nieuws Klets mee Profielen & Profielen Prijsvragen Uitzendingen Testen Extra Flip Tobias Jole Fay Nassim Barry Irmak Lana Luxor Avalanche