Naam
J/M Meisje
Klas B
School
   
Voeg toe aan vrienden
Stuur bericht

Over mij

Stil (zeggen ze. Vind ik zelf dus niet), onopvallend, eerlijk. Oh, ja. Mijn vader is conrector van mijn school... en ik heb twee broertjes, Flip en Tobias.

Hobby's

Veel! Ik vind lezen leuk, computeren (alles opzoeken, gamen en msn-en), met m’n moeder thee drinken, zelfs school vind ik gezellig… (stom hè?)

Vrienden

Bekijk al mijn vrienden
 

Blog

Hallo allemaal!!

Het is al even geleden dat ik iets van me liet horen. Maar het gaat super goed met me hoor! Ik heb bijna zomervakantie. Stiekem voelt het hier altijd wel een beetje als vakantie... Maar als ik vrij heb van school heb ik tijd om veel leuke dingen te doen.

Met mijn vrienden hier, maar ook in Nederland. Jaja, ik ga deze zomer ook even naar mijn vader en broertjes! En... natuurlijk kom ik ook een hele dikke vette knuffel en zoen brengen aan mijn liefste Avalanche.

Wat gaan jullie doen? Schrijf je me je zomerplannen?

Tot snel! Dikke x uit een zonnig New York

 
Lees meer

Berichten

 
anneleen12345 | 16 april 2014 20:53:13
hoi hgh?

 
Sarah1814 | 5 april 2014 20:48:01
hoi Lana ik vind het zooooooooooooo jammer dat je van Spangas weg bent!!! ik vond jou altijd de allerleukste!!!

 
gulcicek123 | 5 april 2014 09:58:27
heey lana jammer dat je van spangas weg bent gegeaan maar ik weet wel dat je altijd aan hun zal denken  en gaat het goed metje met mij wel

 
Bekijk al mijn berichten
NCRV Zapp

Home About Nieuws Klets mee Profielen & Profielen Prijsvragen Uitzendingen Testen Extra Flip Tobias Jole Fay Nassim Barry Irmak Lana Luxor Avalanche